Friday, November 14, 2008

Zodiacul pisicilor

Nu doar oamenii sunt influentati in ceea ce priveste personalitatea, in trasaturile caracteristice, in defecte si calitati de catre zodia in care s-au nascut.



Pisica in Berbec (martie 21 - aprilie 19)
Pisicile din zodia berbecului sunt pline de energie si spirit de aventura, explorand mereu zonele din jurul habitatului lor. Asa ca aveti grija ce lasati pe masa pentru ca pisicii din Berbec ii place sa se catare peste tot, curiozitatea nu ii da pace deloc si sa nu va mirati daca o sa va gasiti unoeri canapelele zgariate si perdelele rupte. Le place sa se joace asa ca jucariile ce contin soricei, bile sunt foarte binevenite. In marea majoritate a timpului sunt destul de impulsive.

Pisica in Taur (aprilie 20 - mai 20)
Pisicile din zodia taurului sunt foarte iubitoare si alintate. Le place sa fie mangaiate, iubite si mai ales scarpinate pe burtica. Totodata sunt si foarte lenese, placerea lor cea mai mare fiind sa stea in patuc toata ziua cu labutele intinse alene si torcand ore intregi. Sunt linistite, nu le place galagia, sunt pisici foarte comode placandu-le sa se simta in siguranta si lapticul sa ajunga in fiecare seara in bolul lor.

Pisica in Gemeni (mai 21 - iunie 21)
Pisicile din zodia gemeni se adapteaza foarte repede habitatului in care traiesc si se ataseaza usor de persoanele care le au in grija. Sunt foarte active indiferent de varsta lor si totodata le place sa isi implice stapanii in toate activitatile lor. Le place de asemenea sa fie in centrul atentiei, de aceea sa nu fiti mirati daca atunci cand va asteptati mai putin va veti trezi cu ele printre picioarele dumneavoastra sau cu codita lor pufoasa sub nas.

Pisica in Rac (iunie 22 - iulie 22)
Pisicile din zodia racului sunt foarte posesive si nu le place sa isi imparta mancarea cu nimeni, nici jucariile si cu atat mai putin persoanele iubite. Asa ca, atentie, daca aveti cumva intentia sa aduceti alta pisica in casa sau un catel o sa asistati la niste batai pe cinste intre aceste animalute. Firea lor posesiva se explica prin faptul ca isi iubesc foarte mult stapanii si nu accepta sa ii imparta cu nimeni.

Pisica in Leu (iulie 23 - august 22)
Pisicile din zodia leului sunt puternice si loiale. Sunt pisici carora nu le prea place sa se joace sau sa fie alintate prea mult, mai mult decat atat se cred si ele niste stapani ai casei, adorand sa stea pe un fotoliu si sa-i urmareasca pur si simplu pe toti cei din jurul lor. Atentie, nu incercati sa le mangaiati mai mult decat va permit ele altfel s-ar putea sa va treziti zgariati sau muscati.

Pisica in Fecioara (august 23 - septembrie 22)
Pisicile din zodia fecioarei sunt modeste, foarte frumoase si au acea stralucire in ochisori pe care nu o regasesti nicaieri in alta parte. Sunt timide mai ales in prezenta unor persoane care nu fac parte din familie si cu greu le puteti scoate de sub canapea ca sa le prezentati prietenilor. Doar daca o mituiti cu ceva bun de mancare imediat isi va face aparitia uitandu-se la toata lumea cu niste ochisori nevinovati de copil cuminte.


Pisica in Balanta (septembrie 23 - octombrie 23)
Pisicile din zodia balantei sunt foarte sociabile si le place sa fie prezente peste tot unde sunt oameni. Nu le place insa sa fie prin preajma copiilor deoarece acestia au tendinta sa le traga de coada si de urechiuse. Atentie sa nu le dati mancare din conserve, aceasta nu le face bine si devin irascibile. Le place sa doarma cu voi in pat si le place sa vorbiti cu ele, iar daca va jucati cu ele alintati-le mai mult prin cuvinte decat prin mangaieri.

Pisica in Scorpion (octombrie 24 - noiembrie 22)
Pisicile din zodia scorpion sunt pline de pasiune, le place sa se joace, sa fie tandre, alintate si iubite. In schimb daca le vedeti ca sunt suparate e bine sa le lasati in pace pana le trece. Scoateti-le la aer liber, o plimbare prin parc le face bine si devin mai pline de energie si de viata.

Pisica in Sagetator (noiembrie 23 - decembrie 21)
Pisicile din zodia sagetatorului isi iubesc libertatea, sunt nebunatice si cu mustatile pe sus. Usile deschise fie de la dulapuri sau de la camere sunt o invitatie de nerefuzat pentru pisicile din sagetator, exploratoare inascute, asa ca atentie sa nu uitati usa de la intrare deschisa. Se joaca singure, nu au nevoie neaparat de companie, le place sa iasa in aer liber iar cand au nevoie sa fie alintate gasesc de asemenea singure drumul in bratele stapanei.

Pisica in Capricorn (decembrie 22 - ianuarie 19)
Pisicile din zodia capricorn sunt rabdatoare si grijulii, nu sunt foarte curioase din fire, le place sa faca doar lucruri sigure si sa stea cuminti la locul lor. Se simt bine in sanul familiei si nu le place cand vin musafiri in vizita. Totodata sunt usor de antrenat deoarece sunt foarte atente, deci daca vreti sa le invatati cateva lucruri noi, cum ar fi mersul la baie sau altceva ele vor asimila informatia foarte usor.

Pisica in Varsator (ianuarie 20 - februarie 18)
Pisicile din zodia varsatorului sunt foarte jucause si prietenoase. Le place sa se joace cu oricine atat timp cat esti dispus sa le acorzi atentie. Nu le place sa li se faca baita si in aceasta situatie pot deveni niste mici fiare. Le place sa isi faca noi prieteni chiar daca acestia sunt din rasa canina. Se catara peste tot indiferent ca e masa ori dulap si cel mai mult le place sa toarca in fotoliu asa ca incercati sa le oferiti un loc pufos special unde ele sa se poata relaxa.

Pisica in Pesti (februarie 19 - martie 20)
Pisicile din zodia pesti sunt la fel de alunecoase ca si acestia si de aceea cu greu le veti putea prinde. Dar atunci cand se ataseaza de voi nu veti mai scapa de ele pentru ca sunt foarte dragastoase si tandre, le place sa iubeasca, dar si sa fie iubite. Locul preferat in care aleg sa leneveasca este pe abdomenul celor care stau intinsi in pat. Simt imediat daca stapanul este trist sau are nevoie de sprijin si isi fac aparitia imediat captandu-i intreaga atentie prin diferite giumbuslucuri.

Articol preluat de pe egirl.ro

Comentariul lui Garfield:

Desi sunt cateva lucruri adevarate spuse in acest articol, nu pot sa nu remarc niste erori GRAVE de exprimare, niste denaturari imense ale adevarului. Cititi mai jos va rog versiunea CORECTA pentru zodia fecioarei:



Pisica in Fecioara (august 23 - septembrie 22)
Pisicile din zodia fecioarei sunt extrem de inteligente, foarte frumoase si au acea stralucire in ochisori pe care nu o regasesti nicaieri in alta parte. Sunt net superioare tuturor, mai ales fata de persoanele care nu fac parte din familie este imposibil sa le puteti scoate de sub canapea ca sa le prezentati prietenilor nesuferiti si enervanti pe care ii aveti. Doar ii aduceti o ofranda constind in ceva bun de mancare, imediat isi va face aparitia uitandu-se la toata lumea de sus cu niste ochisori nevinovati de zeu binevoitor.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin