Monday, November 10, 2008

De ce plescaie catelusii?


Acum ca este frig in casa, avem un ritual de seara anume. Yuki sare in pat, ne gugulim, timp in care se alinta de numai poate, si dupa cateva minute il anunt ca e timpul sa ne culcam. Isi cauta loc (de preferinta pe mana mea, care va amorti in cel mai scurt timp), ofteaza usor, si incepe! Incepe sa plescaie, si cu toate ca ii zic sa inceteze, plescaitul dureaza continu intre cel putin 10 minute si jumatate de ora. Plescaie cu pofta, incontinuu, iar auzindu-l motanul are brusca inspiratie de a se apuca sa se spele, ceea ce genereaza un efect sonor deosebit in linistea noptii.

Am cautat mai multe explicatii, dar niciuna nu pare plauzibila. Catelusii vostri plescaie inainte de culcare? Care ar putea fi motivul?

6 comments:

Irina said...

Cred ca este vorba de placere sau de plictiseala!
Foarte dragut bologul!Iti stiu frumuseii, de pe animale.ro!

Dana said...

He he! Nu am mai intrat de mult pe animale.ro :(

Irina said...

Da, sincer nici eu...nu mai stiu pe nimeni pe acolo, useri noi...eu eram ciocolatika:)

Dana said...

Da :), te recunoscusem ca am vazut-o pe Ghiocel in poze la tine pe blog :) (apropo, f frumoase toate pozele)

Intr-adevar, multi useri noi, cand am mai intrat acum cateva luni m-am ametit ca nu mai recunosteam nici un blanos, si am lasat-o balta :) Ai idee, fetele care erau demult s-au mutat pe alte forumuri, sau au abandonat de tot ocupatia de forumista?

Irina said...

Multumesc.
Nu am mai vazut pe nimeni, pe nici un forum...eu mai intru pe animalutze.com, dar nu am mai vazut pe nimeni de pe animale.ro. Blue, Cristina...nu stiu ce mai este cu ele.
Oricum, ma bucur ca v-am gasit aici...si va urmaresc!:)

Unknown said...

nici eu nu stiu, dar si al meu catel are concerte cu aceeasi tema;eu banuiesc ca e o problema medicala-poate fi pancreatita sau ceva legat de ficat, digestie etc;doar un medic poate rezolva problema;

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin