Thursday, November 20, 2008

Ati auzit de Pleo?

Pleo este un mic dinozaur, un robotel complet autonom care poate fi cumparat din magazinele de jucarii. Insa ceea ce il deosebeste pe Pleo de orice alt tip de robot "inteligent" este faptul ca nu exista 2 la fel. Dotat cu un sistem de operare, Life OS, Pleo isi dezvolta propria personalitate in functie de experientele pe care le are de-a lungul vietii.



Ca orice alta creatura, Pleo experimenteaza foame si oboseala, doreste afectiune si ii place sa se joace. Spre deosebire de alte jucarii, Pleo va dormi, se va juca si va manca exact doar atunci cand are el chef. Pleo isi poate schimba dispozitia in orice moment, exact ca tine.



Aparitia pe piata a lui Pleo a starnit o adevarata reactie in masa a posesorilor sau doritorilor de a avea un mic dinozaur in casa. Iti poti face un plog (Pleo blog) unde poti sa ii povestesti aventurile (Stiati de exemplu ca delfinii sunt atrasi de un Pleo?) si sa ceri sfaturi in diferite probleme. Pentru a il apara de stimuli externi, ii poti cumpara hainute si il poti dota cu o zgarda doar a lui. Iar in timpul sarbatorilor poti downloada pachete speciale, care il vor transforma pe micul dinozaur intr-un animal spooky, sau din contra, intr-o intruchipare a spiritului Craciunului.

1 comment:

Irina said...

:) Chiar simpatic Pleo!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin