Monday, July 14, 2008

Prima lectie de inot

Sambata de dimineata mama m-a imbracat si am plecat de acasa impreuna cu un bagaj voluminos, atat de mare incat ma bucurasem si credeam ca o sa stam mai multe zile plecati...



O data ajunsi, eu am fost echipat cu un fel de hainuta mai voluminoasa, care ma cam incomoda, dar nu conta foarte mult, pentru ca eram intr-o curte, in soare, si puteam mirosi si alerga in voie!



Nu m-au lasat insa sa ma dezmeticesc prea bine, ca hop am fost tras in ceva ce parea un fel de groapa de o culoare incerta, si foarte uda!



Cand am simtit cum ma scufund, dar totusi raman la suprafata in chestia asta uda, care aducea putin cu senzatia cand ma spala mama acasa, m-am panicat infiorator, si am inceput sa dau din toate labutele disperat.



Mama insa m-a luat in brate, si ma tinea de sub burtica, si imi zicea ce catel curajos sunt eu, si ce dragut (ceea ce evident sunt ambele) arat eu in piscina, asa ca m-am relaxat un pic, si NU-STIU-CUM, am inceput sa dau ritmic din picioare, si parca inaintam prin chestia uda.



In cateva minute devenisem expert, ocheam un mal, si incepeam sa dau din picioare in ritmul asta nou pe care nu stiu de unde il stiu, pana ajungeam la margine. Daca mama ma ridica in brate, de cum ma apropiam de marginea chestiei ude, din aer, incepeam sa dau ritmic din picioare, ca nu cumva sa intru nepregatit.











La margine am invatat sa ma prind, si sa stau sa imi trag sufletul, dar imediat mama ma lua si ma intorcea in apa, asa ca eu iara ocheam cel mai apropiat mal din fata mea, si ma duceam pana acolo...







Acum, am inteles ca stiu sa inot, am primit laude din toate partile, dar imi spuneti si mie va rog la ce serveste chestia uda si de ce trebuie sa te arunci in ea?

2 comments:

Anonymous said...

Vroiam sa te intreb - sper sa nu te deranjeze :) - cum reusesti sa il iei pe Yuki in atatea locuri? stiu ca multe hoteluri nu sunt prea incantate sa primeasca oaspeti cu animale si pe multe plaje animalele sunt interzise.. :(
aveti niste locuri deja verificate?

Dana said...

Pai una la mana, foarte des facem excursii de o zi (cum a fost si prima lectie de inot). Apoi mergem iara des tot la noi la casa, la munte.

Iar la mare (sau pe unde am mai fost), in fiecare an am cautat pana am gasit un hotel care sa ne lase cu patrupedul. Specificam de fiecare data ca e mic si se crede om sau pisica, si nu caine :) Anul trecut am stat si la patru stele in Mamaia, la un team building, si nu au fost probleme cu Yuki. Insa am descoperit niste vilute super faine, pe plaja, intre Mamaia si Navodari, cu apartamente cu toate dotarile (toaleta, airco), iar acolo nu e nicio problema sa mergi cu ce pet vrei tu, iar plaja aferenta e in afara statiunii, deci np cu caini :)

ps: Mai sunt insa unele plaje in mamaia care te lasa cu cutzii, e una la care cei care au grija de ea au un bichon, ar fi culmea sa imi interzica :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin