Monday, June 1, 2009

cuteblog recomanda: Oliver si prietenii

Disney ne invita sa redescoperim povestea lui Oliver Twist dintr-o noua perspectiva, in care aventura se imbina cu prietenia si distractia contagioasa cu muzica tonica. Disponibila pe DVD in premiera nationala intr-o editie aniversara, de 20 de ani, animatia clasica “Oliver and Company” / “Oliver si prietenii” reinterpreteaza romanul lui Charles Dickens intr-o poveste plina de farmec si voie buna, cu o “distributie” canina grozava.



Oliver, pisoi orfan, descopera lumea cu ajutorul camarazilor sai, lipsiti, ca si el, de dragostea unei familii si siguranta unui camin. Alaturi de Smecherul, Tito si alte personaje care mai de care mai comice si surprinzatoare, Oliver trece printr-o sumedenie de peripetii, dar… prietenii la nevoie se cunosc.





Greutatile il invata pe micul orfan o lectie de tinut minte pe viata: doar cei care isi urmeaza visele si le vad, intr-o buna zi, implinite. Bunaoara, sansa ii surade si lui: Jenny, o fetita inimoasa, ii devine stapana pe care si-a dorit-o dintotdeauna si, astfel, visul de a avea o familie iubitoare si un camin se transforma in realitate. O poveste sensibila si amuzanta deopotriva, pe muzica memorabila a inegalabililor Billy Joel, Huey Lewis si Bette Midler!



Refacuta la calitate digitala, animatia “Oliver and Company” / “Oliver si prietenii” se lanseaza acum pe DVD intr-o editie aniversara de 20 de ani, ce include bonusuri de sarbatoare, pe gustul intregii familii: jocul „Marea provocare a lui Oliver in oras”, scurt-metrajul de animatie premiat cu Oscar “Lend a Paw”, muzica ('Why Should I Worry?' 'Streets Of Gold' - Canta cu noi), imagini din culisele Disney, Making of, istoria animalelor din filmele Disney, album foto, scene amuzante si multe altele. Distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie etc.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin