Wednesday, May 13, 2009

Pet Expo :: 14-17 mai

PetExpo este primul targ profesional din Romania dedicat produselor si serviciilor pentru animalele de companie. Evenimentul va avea loc intre 14 si 17 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti. Aici se vor reuni peste 45 de companii din domeniu, din tara si din strainatate. Acestea vor ilustra cele mai bune oferte si ultimile inovatii.Targul va reprezenta o oglinda a pietei romanesti pentru produse si servicii dedicate animalelor de companie si iubitorilor acestora. Vor fi prezenti producatori, importatori si distribuitori de hrana pentru animale, medicamente, produse de igiena, jucarii, paturi, lese, custi, bijuterii, imbracaminte si nu numai. De asemenea, companiile de servicii precum cabinetele veterinare, scolile de dresaj si pensiunile pentru animale nu vor lipsi.

Vor fi reprezentate toate tipurile de animale de companie. Astfel, cei interesati de caini, pisici, rozatoare, broscute, papagali, reptile, paianjeni uriasi sunt invitati sa participe.

Acvariile sunt o sectiune importanta si foarte atragatoare a targului. Asa ca, pasionatii sau aspirantii la un superb acvariu sunt invitati sa vada cele mai bune produse in domeniu si pesti exotici iesiti din comun.

PetExpo va fi un spectacol care va oferi demonstratii de dresaj sportiv si de divertisment, prezentari de moda canina si demonstratii de tuns. Un program intens de seminarii sustinute de profesionisti va aduce in atentia publicului informatii vitale legate de alegerea si ingrijirea micului lor prieten.

Biletul de intrare la PetExpo va costa 10 lei, iar copiii cu varsta pana la 9 ani vor avea acces gratuit.

!!!Accesul cu animale in cadrul expozitiei nu este permis!!!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin