Friday, May 8, 2009

Haute-dog-couture si high life canin

Chloe (vocea lui Drew Barrymore), o femela de Chihuahua rezidenta in Beverly Hills, traieste culmea rasfatului canin: Viv (Jamie Lee Curtis), stapana ei putred de bogata, o imbraca doar in haine haute-couture si bijuterii cu diamante, o hraneste cu delicatese si o rasfata in saloane luxoase de coafura si spa. Adevaratul erou este insa Papi (interpretat inegalabil de George Lopez), un mascul Chihuahua macho si, totodata, romantic, care s-a indragostit lulea de capricioasa catelusa si ar face orice sa-i intre in gratii celei pe care o numeste cu tandrete “mi corazón”.



Cand stapana ei pleaca intr-o calatorie de afaceri, Chloe ramane in grija lui Rachel (Piper Perabo, protagonista din “Coyote Ugly”), nepoata distrata si cam neglijenta a lui Viv, care pleaca intr-o scurta vacanta in Mexic cu prietenele ei petrecarete. Abandonata la hotel, Chloe este rapita de niste infractori care organizeaza lupte intre caini si putin lipseste sa nu fie facuta franjuri. Noroc ca Delgado (voce Andy Garcia), un ciobanesc german fost caine politist, isi elibereaza toti colegii din captivitate si devine, vrand-nevrand, noul protector al fitoasei domnisoare de Beverly Hills. Privata de rasfatul obisnuit, delicata Chloe se adapteaza greu la viata de strada si trece prin numeroase peripetii, caci rapitorii, realizand, dupa colierul ei de diamante, ce recompensa ar putea incasa, sunt pe urmele ei. Are insa prilejul sa-l cunoasca pe Monte (voce Placido Domingo), liderul unui “clan” Chihuahua care baga spaima in pume, si devine constienta de identitatea culturala si caracterul puternic pe care le mosteneste de la stramosii sai mexicani.





Afland ca micuta Chloe este in pericol, Papi si stapanul sau se alatura cautarilor disperate ale lui Rachel. De ce sacrificii e capabil pasionalul Papi pentru a-si salva febletea si daca va reusi, pana la urma, s-o cucereasca vom vedea in “Chihuahua de Beverly Hills”, o comedie de aventuri de care copiii si iubitorii de animale se vor indragosti fara drept de apel. Cu o distributie exceptionala de catei dresati, filmul se lanseaza pe DVD insotit de materiale-bonus: “Legenda Cainilor Chihuahua”, scene taiate, secvente amuzante de la filmari si comentariile audio ale regizorului Raja Gosnell. Distribuit de Prooptiki Romania in magazinele Diverta, Media Galaxy, Carrefour, Flanco, Altex, Real, Libraria Alexandria, Dedeman, Librariile Humanitas, Librariile Carturesti, MyMovie si altele.





Citeste mai multe despre o viata de caine speciala I si II, dar si review-ul filmului "Chihuahua de Beverly Hills"

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin