Thursday, July 2, 2009

Monica Cruz sprijina cauza animalelor fara stapan din Romania

Cei aproape 20 de ani trecuti de la caderea comunismului au facut ca Romania sa experimenteze cea mai rapida crestere economica din istorie, in timp ce milioane de animale sunt lasate sa traiasca pe strazi.

Animalele preluate de catre autoritati sunt incarcerate in adevarate “lagare de concentrare” unde nu exista nici o speranta pentru o viata mai buna sau pentru a fi adoptate. In cele mai multe cazuri ele sunt condamnate din cauza bolilor, a lipsei de ingrijire medicala, a ranilor provocate in urma luptei pentru cele cateva resturi care li se arunca drept hrana sau chiar a infometarii. Autoritatile nu iau in seama recomandarile iubitorilor de animale de a incepe programe de sterilizare in masa a animalelor fara stapan si de a construi adaposturi decente unde oamenii pot veni sa adopte aceste animale. Suprapopularea asa-numitelor adaposturi si abuzul fata de animalele fara stapan raman in afara oricarui control si constituie o mare umbra pe imaginea Romaniei in exterior.

Eforturile Fundatiei ROLDA sunt rasplatite doar de ajutorul dat cauzei animalelor fara stapan de catre donatorii si sponsorii nostri, noi nebeneficiind de vreun support din partea autoritatilor. Acest ajutor ne-a permis sa construim doua adaposturi private (unul dintre ele ales cel mai bun din estul Europei de catre o publicatie americana de specialitate), sa sterilizam peste 3.500 de caini si pisici fara stapan in colaborare cu clinici veterinare locale. De asemenea derulam un program educativ pentru comunitatea locala si gazduim voluntari locali si internationali care doresc sa se alature cauzei noastre.

Monica Cruz “Am ales sa sustin cauza animalelor strazii din Romania”

Ultima noastra campanie educative se numeste "Compasiune pentru animalele strazii din Romania”. Celebritati nationale si internationale, iubitoare de animale, sunt invitate sa ne ajute sa dam un exemplu si sa transmitem un mesaj catre comunitate: “Am ales sa sustin cauza animalelor strazii din Romania”.

Scopul acestei campanii este sa sensibilizeze populatia cu privire la respectarea vietii si drepturilor animalelor si strangerea de fonduri in vederea construirii unei clinici veterinare caritabile deschisa 24/24 h care sa ofere sterilizari gratuite pentru animalele fara stapan si tratamente cu tarife speciale pentru animalele ai caror detinatori au venituri reduse. Costul constructiei se ridica la aprox. 375.000 USD.

Prima celebritate care promoveaza cauza animalelor fara stapan din Romania este actrita Monica Cruz, o mare iubitoare de animale care a adoptat nu mai putin de 6 catei fara stapan din toata lumea. Daca doresti sa fii urmatoarea celebritate care sa sponsorizeze cu imaginea sa aceasta campanie care sa curme suferinta animalelor strazii din Romania am fi recunoscatori sa ne contactati.

Daca doriti sa sponsorizati activitatea Fundatiei ROLDA (CUI:18416340) si sa va alaturati astfel echipei noastre ,pentru o cauza comuna (aceea de a preveni inmultirea animalelor fara stapan ,prin sterilizare; de a le oferi o noua sansa celor deja aflate pe strazi, care sufera si pot pune siguranta lor si a oamenilor in pericol) ,puteti alege sa :

- Donati online folosind butonul PayPal de pe site-ul www.rolda.org
- Folositi datele urmatoare pentru un ajutor financiar care va fi folosit pentru campania de sterilizare, sponsorizarea unui catel cu nevoi medicale speciale:
Denumire cont: Fundatia ROLDA
IBAN: RO 64 BPOS 1800 6199553 RON 02
BANCPOST GALATI
-Deveniti voluntar sau adoptati in weekend un catel cazat in adaposturile noastre; -Promovati activitatea noastra printer cunoscuti, iubitori de animale; -Amplasati o cutie de donatii la locul de munca sau in magazine,dupa ce ati primit acordul conducerii.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin