Thursday, April 16, 2009

Primul caine

Toata lumea a afirmat ca o a inceput o noua era o data cu primul presedinte de culoare SUA, Obama. Ma rog, culoare? De unde si pana unde? Cand pana si eu stiu ca alb si negru sunt non culori, si singura culoare care merita amintita este portocaliul. Eventual impanat cu putin argintiu.



Sa revin. Dar daca tot s-a inceput schimbarea, de ce nu a continuat-o? De ce a trebuit sa se conformeze traditiilor invechite, si sa isi ia, ce?, tot un caine! De ce nu a putut sa vada dincolo de prejudecati, si sa isi dea seama ce cu siguranta ar fi scos lumea din aceasta perioada de criza. O pisica: Prima Pisica. Sau de fapt Primul Motan. Doar uitati-va ce frumos ar fi sunat stirile: The First Lady and the First Cat... {au facut ceva extraordinar de inteligent}... In loc de plictisitorul si banalul The First Lady and First Dog... {au alergat probabil in cerc si au latrat la pasari, ce altceva?}... Altfel ar fi fost. Va spun eu!



Cred totusi ca pana si presedintele isi da seama de greseala. Doar uitati-va ce a declarat despre Bo (asa a fost botezat cainele de catre fiicele lui Obama): “He is a good lookin dog”. Pai daca ar fi fost cazul unei The First Cat, cu siguranta ar fi spus "He is a very smart cat". Observati diferenta?



Si tare imi e ca aceasta stire sa nu il bulverseze pe Yuki. Pana si el poate sa isi dea seama ca acest BO, desi alta rasa (Portuguese water dog) seamana oarecum. Ce ar mai fi daca ar incepe si Yuki sa isi dea aere presidentiale?



Profit pe aceasta cale sa imi anunt insa disponibilitatea: daca pe undeva, oriunde, un presedinte (sau hai, merge si un dictator, dar doar daca in tara respectiva din lumea a treia se importa Royal Canin) are nevoie de un First Cat, ma poate contacta pentru stabilirea unei colaborari. PS: dau bine in poze!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin