Friday, April 10, 2009

Litiera care se curata singura

CatGenie... Ceva la care poate ai visat si tu cand pisica din dotare te trezeste la 3 noaptea sa ii cureti litiera, nu e asa? Si iata ca visul nu mai e de domeniul fantasticului, ci chiar exista!



CatGenie este prima litiera automata din lume care se curata singura. Exact ca pisica ta, pe care rar trebuie sa o speli pentru ca are singura grija de toaletare, CatGenie se auto-curata, golindu-se singura de reziduri.

Avantaje CatGenie (cf site-ului de prezentare):
* Pisicile folosesc Granule Lavabile, care nu trebuie schimbate niciodată.
* Pisicile se vor simţi ca şi cum folosesc o litieră nouă, confortabilă,
de fiecare dată.
* Pentru dumneavoastră, CatGenie nu va fi mai mult decât o instalaţie
care se autocurăţă şi autoîmprospătează.
* Nu necesită decât branşarea la apă, curent şi canalizare.
* Apăsaţi un buton, programaţi pornirea automată. Senzorii vor
detecta când pisica foloseşte CatGenie.
* Folosită şi recomandată de veterinari



In Romania soseste din 25 aprilie 2009. Adica acusi! Si m-ar tenta tare mult. DAR! Ca exista si un DAR. Litiera necesita conectare la apa, canalizare si curent. Adica suficient de multe modificari in casa. Mai ales daca tocmai te-ai mutat si ai totul perfect renovat. Asa ca montatul in baia noastra, langa wc iese din punctul meu de vedere total din discutie. Insa dupa cum arata site-ul, litiera se poate monta si in spalatorie. Ceea ce ar fi o idee interesanta... Cu siguranta voi mai studia un pic problema.

PS: Pachetul complet are preţul de 390 EUR, incluzind si cateva accesorii cum ar fi acoperisul, pret de cauciuc pentru a opri raspandirea granulelor de nisip, solutia sanitara si granule de nisip pentru cateva luni de functionare.

Ce parere aveti? Ati investi in asa ceva? Justifica pretul si modificarile pe care trebuie sa le aduci in casa faptul ca nu va mai trebui sa strangi dupa pisica?

1 comment:

Irina said...

Vai, foarte tare...ideala, dar nisipul? Inteleg ca vine cu nisipul din dotare si ca nu trebuie schimbat niciodata, nu?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin