Friday, March 12, 2010

Fotoliul sefului casei

Regulile la noi in casa sunt simple: cine petrece cel mai mult timp pe cel mai BUN fotoliu din casa, este pe drept cuvant SEFUL casei. Tata crede din aceasta cauza ca EL este, asta pentru ca in cele 4 ore care le petrece pe seara acasa, inainte sa adoarma, nu se dezlipeste de fotoliu. Dar ce nu stie tata este ca, toata ziulica, atunci cand el merge sa castige Royal Canin, ghiciti cine NU se dezlipeste de fotoliu. Exact, ati ghicit! EU! Si cum lui tata ii place sa munceasca pentru Royal Canin, el petrece muuulte ore departe de casa. Asa ca probabil cu usurinta va puteti inchipui cine este adevaratul SEF.



De ceva vreme insa, am sesizat o slaba miscare de revolta. Ieri, cand mi-am luat pauza de mancare (o data la 2 ore ma intrerup din somn, si ma duc sa mananc putin), l-am gasit la intoarcere pe Yuki, dormind in fotoliul sefului casei.



Am fost cat se poate de consternat... Chiar nu am stiut cum sa procedez, pentru ca gratie lectiilor mele de cum se doarme, Yuki doarme acum neintors, nu poti sa il trezesti nici daca ii dai cu gheara peste nas (va zic sigur, am incercat, chiar de mai multe ori).





Situatia ma enerveaza, si trebuie sa fac ceva pentru a o remedia. Voi ce parere aveti?

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin