Wednesday, December 9, 2009

Ce am primit de Mos Nicolae



A venit din nou Mos Nicolae si anul acesta, si o data cu el mama a atarnat prin casa diferite obiecte tentante. Pentru ca a zis ca are destula experienta, nu a mai pus nicio minge colorata, lucitoare si tentanta, in schimb bradul nostru drag este din nou in mijlocul casei, iar noi ca si in anii trecuti il pazim cu placere.



Pentru ca anul trecut lui Garfield i s-a parut ca Mosu' nu a citit bine pe cizmulite numele noastre, si a mai scapat cateva din cadourile lui si la mine, anul acesta am atarnat fiecare cizmulita in dreptul pozei fiecaruia dintre noi. Garfield zicea ca Mosul va pica in admiratie in fata pozei lui, si va uita sa treaca si pe la celelalte cizme, insa nu a fost chiar ASA, dupa cum se va vedea in continuare.



Vedeti cadoul cel mare si roz de langa brad? NU a fost pentru noi. In schimb eu am primit o jucarie portocalie (o fi cu semnificatie pentru votul care a urmat a doua zi, sau pentru ca seamana cu Garfield?) cu care m-am jucat intreaga seara.











Garfield a primit o jucarie pentru "pisici destepte", ce altceva?, o mingiuta pe care daca stii cum sa o rostogolesti cu laba iti da crontanele in schimb. Dar de fapt este o jucarie pentru catei cu frati-motani destepti, pentru ca Garfield o rostogolea, si eu mancam bunatatile care ramaneau in urma...



Voi ce ati primit de Mos Nicolae?



PS: Sa nu care cumva sa incercati sa ne furati bradul. Pentru ca va vom prinde, suntem vigilenti, mereu la paza. Nu e asa ca nici nu il vedeti pe Garfield in poza asta (nici mama nu l-a vazut in momentul cand a facut poza).

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin