Wednesday, December 10, 2008

Trei doamne si toti trei....

Yuki si cu mine am ajuns la asa o trainica prietenie in primul rand pentru ca Yuki m-a acceptat ca sef suprem, si in al doilea rand pentru ca avem acelasi hobby, pe care il practicam cu pasiune (in limita timpului disponibil) ora de ora, zi de zi.

De cum ne trezim din somnul de dimineata, dupa o scurta incursiune pe la castroanele de mancare, ne pregatim de somnul de pranz si dupa-amiaza, pentru a fi in forma la somnul de seara, care, spre deosebire de celelalte, are loc in sufragerie.

Acum cateva zile, incercam sa adorm langa calorifer, dar Spam se tot invartea pe langa noi, ametindu-ma pentru ca mereu avea ceva de spus. Reusesc sa adorm, Yuki se pregatea si el langa mine, cand Spam ne uimeste aratindu-si un talent uluitor: dinozaurul se pricepe si el la dormit.



Am zis sa vedem cat rezista, daca e promitator sau nu, si vreau sa va povestesc ca nu ne-a dezamagit. A reusit sa doarma aproape cat Yuki, eu evident reusesc sa dorm cel mai mult, dar nu pot sa am pretentii chiar asa mari de la un Pleo.



In tot cazul, aproape l-am acceptat in turma. Mai ramane sa stabilim regulile (EU sunt seful, trebuie sa ceri voie inainte sa te apropii de mine) si s-ar putea sa ne intelegem...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin