Friday, November 2, 2007

Halloween

G: Noi am petrecut Halloween-ul in stil. Eu am fost gentlemanul perfect, cu un papion asortat cu blanita mea magnifica. Desi la inceput am fost recalcitrant (si am si zgariat-o pe mama), apoi mi-am dat seama ca imi sta bine si am acceptat sa fiu pozat!

G: Yuki a fost si el in ton cu evenimentul, imbracat intr-un smoking elegant, cu guler alb apretat si batistuta in buzunaras. Dar mai bine il las pe el sa va povesteasca...Y: La inceput mi-a fost cam frica de cei 2 dovleci de Halloween, si asa ca ma tineam departe de ei. Mami imi tot spunea ca sunt inofensivi, si ca sunt aceleasi mingi portocalii care cu o zi inainte stateau frumos pe masa, si eu visam sa le dau jos... Dar mami, mingile alea nu se uitau incruntat!! Si nici nu aveau ochi cu flacari! Ca sa nu mai vorbesc ca astea miroseau un pic a fum...Y: In fine, dupa o vreme m-am relaxat, si m-am apropiat un pic, pastrind insa distanta sa apuc sa fug in caz ca se decid sa ma atace!

G: Ah! Am uitat si eu si yuki sa va prezentam noii nostrii co-locatari. Unul era mai arogant, desi ne facea cu ochiul, se uita cam de sus la noi. Celalalt, mai rotunjor, parea mai de treaba, desi mami nu m-a lasat sa ma apropii de el ca cica nu are palarie si as putea sa imi ard mustatile...

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin