Wednesday, March 26, 2008

Weekendul lui Yuki

De o saptamana aproape Garfield ma tot chestioneaza, in stilul lui insistent si arogant, despre ce am facut tot weekendul trecut, cand am fost plecat de acasa 2 zile. Si pentru ca imi e un pic frica de o confruntare directa cu el ( se uita prea urat la mine), am decis ca mai bine ii povestesc aici.

Garfield, in marea majoritate a timpului nu am reusit sa dorm (bine ca ai ramas acasa, ai avut liniste, ca doar somnul e activitatea ta favorita). Intai m-a sacait Maya, care a dat navala in pat, peste mine, la mine in camera. Ce te-ai mai fi indignat...





Am incercat sa scap, si am decis sa ma mut in camera alaturata, cu Maya pe urmele mele...



Aici am dat peste Eric, care daca ai fi fost si tu sigur ar fi incercat sa te pupe si sa te mangaie (lucruri care stiu ca tie nu iti plac).



M-am refugiat pe canapea in sufragerie, dar aici era Sasha (vezi ce de lume, nu ti-ar fi placut sa trebuiasca sa cunosti atatia, nu-i asa?).







Cand ma gandisem sa ma culc pe jos, dupa canapea, mama cu mama lui eric, maya si sasha si cu restul lumii au decis ca am trandavit destul, si ca mergem sa ne plimbam. Prin Brasov, prin Piata Sfatului. Alta lume noua, alte pupaturi si mangaieri. Ti-ar fi displacut total!



No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin