Monday, March 10, 2008

egirl.ro are un nou look!

Trebuie sa va povestesc ce caine ocupat sunt: sambata m-am sculat in zori de zi, nici nu am apucat sa vorbesc bine cu Garfield, cand am si plecat de acasa. La servici, bineinteles.



Nu am stat locului o clipa, mereu foindu-ma intre birourile tuturor. I-am ajutat pe toti, si am stiut sa ma impun. La pranz am luat o binemeritata pauza, si m-am relaxat putin la terasa, la soare, ca un caine monden ce sunt, la Starbucks la mall (v-am mai zis parca, cred ca pe tata nu il lasa sa intre in mall, si de aia mereu stam la terasa!). Apoi fuga repede la birou inapoi.

Nu puteam sa stam degeaba prea mult, aveam treaba, trebuia sa lansam noul egirl.ro. Cum, nu ati auzit de egirl.ro?

egirl.ro este o revista online de lifestyle feminin, a carei cititoare sunt printre fetele care ma pupa si ma striga cand ma plimb tantos pe strada, si pe care tata incearca sa le agate cand e fara mami, doar cu mine, si are de azi un nou look: o infatisare dinamica, in culori pastelate si pline de prospetime (asa spune mama, eu, caine fiind, nu deosebesc prea multe culori). Logo-ul egirl.ro a fost de asemenea schimbat, pentru a reflecta mai mult noua identitate a site-ului.



O data cu noua infatisare, vin si alte surprize: noi sectiuni si categorii, iar in curind multe alte functionalitati interesante.



Viziteaza egirl.ro pentru a ii vedea "schimbarea la fata", si nu uita sa citesti in fiecare saptamana articolele din pagina dedicata Animalelor de companie. S-ar putea sa ma vezi si pe mine din cand in cand, star in vreun articol despre catelusi.

Nu uita sa imi spui ce parere ai!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin