Monday, September 13, 2010

Vesti si povesti despre pisici !Asociatia Felina SofistiCAT va organiza in zilele de 25-26 septembrie 2010 Expozitia Internationala Felina de toamna 2010, care va avea loc la Romexpo (pavilionul 23-25) in Bucuresti. Este vorba de-a nouasprezecea si a douazecea editie a acestei expozitii, realizata cu mare drag de catre iubitorii de pisici din Romania.

La acest eveniment vor participa peste 200 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Ucraina, Italia, Serbia, Bulgaria, Israel, Rusia, Croatia, Turcia, Danemarca si Spania. Prin fata juriului, compus din cinci arbitri internationali, vor defila frumoase exemplare de norvegiene de padure, persane, maine coon, british shorthair, ragdoll, cornish rex, devon rex, singapura, albastre de rusia, bengaleze, burma, exotic shorthair, siberiana, abisiniana, siameza,orientala, chartreux, turkis van, sphinx si don sphinx.

Atat sambata, cat si duminica vor avea loc numeroase etape preeliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii de grupe (grupa 1- persane si exotice, grupa 2- par semilung, grupa 3-par scurt si grupa 4- orientale si siamenze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium.

Membrii juriului:
Mira Fonsen (Finland) cat III
Lee Selassa (Netherlands) cat I, II
Eric Reijers (Czech) toate rasele
Ad de Bruijn (Netherlands) cat I,III,IV
Anne Paloluoma-Sundholm (Finland) cat II, III


Expozitia „ SofistiCAT” este o manifestare bianuala, fiind organizata atat primavara, cat si toamna, de 5 ani. Evenimentul este unul de amploare, cu puternica notorietate si un public numeros. Show-ul este de mare succes, are peste 10.000 vizitatori la fiecare editie si peste doua sute de pisici participante venite din toate colturile lumii.

In cadrul expozitiei va exista in premiera un colt de carte destinata copiilor. Candice Luana Dragota - vicepresedintele clubului Sofisticat - va lansa cartea : Povestiri din Gradina cu Pisici, iar scriitoarea Oana Stoica- Mujea va fi prezenta cu romanele sale fantasy si politiste.

Oana Stoica-Mujea: „ Scriu cărţi poliţiste şi pentru adolescenţi. Una din cărţile mele fantasy „Regina Elfa” a fost premiată de Biblioteca Judeţeană din Deva ca fiind cea mai bună carte pentru copii a anului 2009. Paradoxal cărţile poliţiste au avut un succes nebănuit la tineret, dar şi la adulţi.
În afara acestei activităţi sunt un mare fan al pisicilor şi cred cu toată fiinţa mea că omul nu poate fi stăpânul pisicii, din contră, pisica are omul ei.”

La eveniment vor participa atat crescatori, cat proprietari sau iubitori de pisici. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici. Insa, de fiecare data au fost surprize si au fost oferite produse pentru toate pisicile participante la concurs.

Vizitatorii vor admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca ), cat si iubitorilor acestora (cercei, bratari, posete, etc ) la preturi promotionale.

2 comments:

produse naturiste said...

foaret dragute pisicutele

Unknown said...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la [email protected]

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin