Saturday, October 20, 2007

Delicatesuri

Acum cateva zile am fost pe la Cora Pantelimon, si spre marea mea supriza magazinul de animale de acolo era plin cu produse noi pentru catelusi, in principal de la Vitakraft. Evident nu am rezistat, si am iesit plina cu tot felul de delicatesuri pentru Yuki.





Sa o luam pe rand:

Vitakraft Yoghurt Crossys (Light Snack)


M-am bucurat foarte mult cand am vazut cuvantul "light" si insemnul "3,5% grasime" in descrierea treats-urilor. Yuki este un catelus mic, de apartament, castrat, care din pacate nu face atata miscare pe cat ar trebui, asa ca, in mod firesc, prezinta o suparatoare tendinta de a se ingrasa...

Vitakraft Beef-stick Salami Hot Dog


Wow! Asta e delicatesa potrivita pentru Yuki...
Reactia: Mami, il vreau, il vreau, il vreau... Moama ce mare e si e doar al meu... Garfield, nu iti dau, nu iti dau, nu iti dau...

Vitakraft Torros


Un soi de oase, din piele, ce au inautru o implutura ce imi aminteste de topping-urile de pe pizza. Divertisment pentru Yuki, si in acelasi timp protectie anti-tartru pentru dantura.
Reactia: Ce oase delicioase... Nu-i asa mami ca si pe tine te amuza sa strangi firimiturile (de la umplutura) care raman prin toata casa?

Vitakraft Stick


Supranumiti la noi in casa "carnaciori", sunt elementul care imi popula mereu valizele la intoarcerea din diferite plecari in strainatate. Nu am putut sa nu ma bucur ca au aparut in sfarsit si la noi (mai mult loc de haine in valize next time) pentru ca Yuki pur si simplu le adora!
Reactia: Yee! Stoc nou de carnaciori!! Si daca mami ii rupe in bucatele mici, si mi le pune in strachina printre crontanelele de la Royal Canin, pap tot!

Vitakraft Beef Burger


Un treat potrivit pentru cainii de dimensiuni mici. Insa lui Yuki nu ii place sa primeasca unul intreg, ci rupt in bucatele mici. Deh! Lenea asta!

Vitakraft Big Stick


Similar cu "carnaciorii" prezentati mai devreme, doar ca mult mai mari. Ei sunt facuti de fapt pentru catei de talie mare, insa Yuki e teribil de entuziasmat cand primeste unul.
Reactia: Cea mai fericita zi din viata mea! Garfield, stai departe!

Vitakraft Dog Fresh


Mici periute de dinti din biscuit. Miros asa de bine ca imi vine mie sa ma infig in ele. Cam tari totusi pentru dintii micuti ai lui Yuki. Sau poate tocmai asta e schema pentru ca sa ii elimine tartrul. Sunt in doua culori, cei albi sunt cu saruri minerale pentru intarirea danturii si sanatatea gingiei, iar cei verzi sunt cu clorofila pentru o respiratie placut mirositoare.
Reactia: Mami, e frustrant! Miros atat de apetisant, dar nu reusesc sa le rontai!!

Vitakraft Drops


Clasicele treats "picaturi". Am ales variantele cu carne si cu ciocolata cu lapte. Conform etichetei se dau 5-10 pe zi, in functie de marimea cainelui, dar Yuki nu papa niciodata mai mult de 2-3.
Reactia: Altadata sa iei doar cu ciocolata cu lapte. Sunt mult mai "dulci"

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin