Tuesday, September 4, 2007

Cum mi-am petrecut ziua de nastere...

Aseara imi petreceam timpul linistit, facind activitatea mea favorita, si anume somnul, cand deodata o aud pe mama tipind isterica: "Uuuu! La multi ani motanelul meu simpatic!" Auzi! Simpatic?! Eu?! LA MULTI ANI??? Mie? Wow, cica e ziua mea, mda, am imbatranit, e clar!

Dar m-a tot pupat si mangaiat, pana m-a trezit de-a binelea, asa ca m-am scuturat bine, pana am umplut-o de par, si deodata mi-am dat seama ca pot sa fac ce vreau, nu ma va certa, ca de, e ziua mea :)

Cu aceasta revelatie in minte m-am dus sa caut biluta de nisip pe care o ascunsesem eu cu grija mai de dimineata in pantofii noi ai lui mama. Aveam de gand sa ma joc cu ea maine, cand ramaneam singuri, dar dat fiind ca e ziua mea si nu pot fi certat, de ce sa mai astept?? Am auzit-o eu povestindu-i lui yuki ca ce motan obraznicut sunt, si cum nu poate sa ma certe insa in seara asta (am avut dreptate, stiam eu!), asa ca mi-am vazut de treaba :). Yuki se facea ca o asculta pe mama, da de fapt incerca sa adoarma :)







Am pierdut bilutaaa de nisip :( Am rasturnat toti pantofii in cautarea ei, si nimic! Oi fi inghitit-o?? Ma duc sa trezesc cainele!!



Am trezit potaia! Tare mult imi place sa ne jucam de-a "cuceritul teritoriului", eu am sufrageria (normal, e mai mare), si yuki balconul. Si fiecare incearca sa intre in teritoriul celuilalt. EU castig evident intotdeauna.



Hai ca m-a enervat cainele asta! Auzi, sa ceara el lui mama sa il urce pe pervaz! Si tocmai de ziua mea, sa stea el mai sus decat mine... Ce enervant!





Na! Ca m-am urcat pe marginea canapelei. Si daca stau in picioare sunt mai inalt ca Yuki! Ce inseamna sa fii destept?...Dar imi e lene, ma asez totusi... Heeei! Acu s-a ridicat potaia in picioare! Asta ma imita! Parca e maimuta... Oricum, eu sunt cel mai frumos!







Na, asa sunt cel mai inalt! Intrece asta, yuki!



Heei, ce e luminita aia miscatoare pe perete?
Stai sa te prind! Stai am zis, e ziua mea, trebuie sa stai!













M-ati enervat cu totii! E nashpa de ziua ta! Acum primesc ceva bun de mancare?

1 comment:

Anonymous said...

la multi ani, frumusete mica si pufoasa! sa fii iubit si sanatos!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin