Thursday, August 30, 2007

YUKI la 4 anisori...

Duminica 2 septembrie Yuki implineste 4 anisori. Frunzarind prin poze mai vechi sau mai recente, am decis sa fac o prezentare: de la pufulete dintos la... well! pufulete mai mare si tot dintos! :D

Nu imi dau seama cum de a trecut timpul asa de repede.... Si nu imi dau seama cum am putut sa stau atata timp fara el inainte... E un dragalas, si un simpatic, si un iubaret...catelushu nostru!

Parca mai ieri de abia il adusesem acasa si era atat de mic ca imi era frica sa nu il ranesc:

Pe masura ce a crescut a trecut prin diferite faze, iar simtul modei i s-a accentuat :) (semana cu maica-sa evident, cainele shopaholic :) )

A trecut printr-o faza roz...ca apoi sa devina un copil rebel.A cochetat cu genul biker rocker, preferind hainele de piele Harley Davidson...insa la final este si ramane gentleman-ul perfect!Cand avea deja un an si cateva luni, Garfield a intrat si el in viata si casa noastra (va fi si portocala sarbatorita la inceputul saptamanii viitoare )

si impreuna formeaza cel mai haios cuplu patruped posibil.

Iar acum, la 4 ani, a ramas acelasi pufulete (doar kg s-au tot inmultit )Ps: am pregatit pentru yuki un cadou pe masura venerabilei varste implinite. Sper doar sa il primesc la timp, ca promitem poze cu parada modei ce va urma!

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin