Tuesday, July 14, 2009

cuteblog recomanda: Who gets Fluffy?



Atunci cand Fluffy, catelul iubit al lui Annie, scoate in Ajunul Craciunului de sub pat un cadou scump, nimic altceva decat o zgarda cu cristale ROZ, Annie isi da seama ca sotul ei Mark are o aventura.
Nici mai mult nici mai putin decat cu o femeie care are o catelusa! Nu este prima "abatere" a lui Mark, iar Annie decide imediat sa divorteze.

Partajul decurge civilizat pana cand Mark anunta prin intermediul avocatului ca Fluffy este...al lui! Iar Annie uita de orice reguli sau limite in lupta pentru cel pe care cu ani in urma il cumparase de la un vagabond. Al cui este insa Fluffy? Al lui Annie care afirma ca a platit 100 de lire pentru el, sau al lui Mark, care neavind servici, l-a crescut zi de zi?

Cartea "Who gets Fluffy" de Judith Summers este cartea perfecta de vacanta pentru iubitorii de caini. Da, povestea este un pic trasa de par si nu foarte spectaculoasa. Ba chiar spre sfarsit neverosimila. Iar Happy end-ul putin cam exagerat. Insa prima jumatate a cartii, in care Annie povesteste cum l-a zarit prima oara pe Fluffy, cum l-a luat acasa, cum l-a ingrijit si toate aventurile prin care a trecut ca posesor neinitiat de caine cu siguranta vor aduce amintiri mai dulci sau mai... amare.

De aceeasi autoare: "My Life with George", o poveste inspirationala care il are in prim plan pe George, cainele familiei lui Judith Summers. Ambele carti sunt disponibile de comandat de pe Amazon.co.uk.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin