Sunday, October 19, 2008

cuteblog recomanda: Filme pentru iubitorii de animale



That Darn Cat [1965]
Numele lui este DC (Darn Cat) si este cel mai siret si agil motan care a aparut vreodata pe marile ecrane. Prietena lui, pentru ca DC nu poate avea stapan, este o tanara cu imaginatie super-activa, care atunci cand zareste un ceas scump la gatul motanului, la intoarcerea acestuia dintr-una din perindarile sale nocturne prin cartier, alerteaza FBI-ul, banuind ca DC ar putea indruma politia pe urmele unei rapiri spectaculoase care a avut loc cu putin timp in urma. Va reusi DC sa ajute pe alergicul agent FBI sa descopere infractorii?



The Ugly Dachshund [1966]
Cand un pui de Dog German (Great Dane) este crescut impreuna cu un cuib de soricari, natural ajunge sa se creada si el tot...soricar. Insa incercind sa tina pasul cu sotiile surorilor sale, dimensiunile sale incep sa il ... incomodeze. Demolarea sistematica a casei in care traiesc va amuza deopotriva copiii, dar si adultii, fiind o comedie perfecta pentru intreaga familie.

Noi ne-am amuzat teribil la ambele filme, atat din pricina decorurilor si ambiantei retro, cat si din cauza intamplarilor amuzante, dar foarte verosimile, prin care personajele principale patrupede trec.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin