Wednesday, September 29, 2010

VINO LA ZIUA MONDIALA A ANIMALELOR

Sâmbătă, 2 octombrie, între orele 9:00 -12.00, la Palatul Naţional al Copiilor (intrarea principală), Pedigree® şi Whiskas® păstrează tradiţia şi îi invită pe toţi posesorii şi iubitorii de animale de companie pentru a sărbători împreună Ziua Mondială a Animalelor.



Pentru cea de-a şaptea ediţie a Zilei Mondiale a Animalelor, Whiskas® şi Pedigree® au pregătit un eveniment special din care nu vor lipsi concursurile cu premii, jocurile antrenante, sfaturile utile pentru ingrijirea animalelor de companie, momente de dresaj pentru căţei, muzică bună şi multă bună-dispoziţie.

vitaţii speciali, maeştrii în arta tatuajelor temporare şi a face-painting-ului, vor putea să îndeplinească dorinţele celor prezenţi ajutându-i să semene pentru câteva ore cu un câine, o pisică sau, de ce nu, cu personajele desenelor preferate. Posesorii de animale prezenţi vor putea pleca acasă cu o amintire de neuitat, o fotografie cu cel mai bun prieten realizată într-un singur minut şi înrămată pe loc. În zona de creaţie special amenajată, fiecare persoană îşi va putea personaliza rama foto cu ajutorul unor şabloane.



Medicul veterinar Costin Bratu, consultant veterinar Pedigree, va răspunde întrebărilor celor prezenţi în legătură cu creşterea şi îngrijirea corespunzătoare a animalelor şi va oferi consultaţii gratuite şi recomandări cu privire la hrana ce trebuie administrată. De asemenea, Cătălin Cornea, specialist în dresaj şi comportament canin, va face o demonstraţie de aptitudini şi disciplină cu câini special dresaţi şi va dezvălui câteva trucuri simple care vor reuşi să îmblânzească şi cel mai neascultător căţel.



Pe lângă invitaţii surpriză ce vor onora evenimentul, persoane publice iubitoare de animale, cei prezenţi vor avea ocazia să se întâlnească şi cu Motanul Încălţat.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin