Thursday, August 13, 2009

Deja e prea MULT!

Cazurile de genul acesta incep sa se inteteasca, si deja simt ca nu mai suport. Pisicofili din toata lumea, haideti sa ne unim! Haideti sa protestam! Sa eliminam nedreptatatea! Haideti sa facem ceva!

Sa luam un caz concret. Pe egirl.ro in fiecare saptamana se voteaza "look-ul saptamanii". Nu prea inteleg eu genul acesta de manifestari, dar probabil ca sunt pentru ca umanii au nevoie de tot felul de haine care mai de care mai colorate, si o gramada de accesorii pentru a se simti ca bine in pielea lor (spre deosebire de mine, care arat perfect, stilat si impecabil in fiecare zi... dar de, nu oricine poate sa aiba blanita cea mai stralucitoare, cu cele mai trendy dungi argintii etc ca mine). In fine, dupa ce saptamana trecuta am descoperit ca Victoria discrimineaza fara remuscari, decorind o colectie intreaga cu...oroare!...caini, si nicio pisica, azi era sa nu imi tihneasca somnul de dimineata de indignare, cand am descoperit ca look-ul saptamanii are un... oroare! de doua ori oroare!...caine in el pe post de accesoriu! Din fericire am antrenament, si am reusit sa dorm cele 5 ore de dimineata neintrerupt, desi nu ati vrea sa stiti ce am visat tot acest timp! Dar totusi oameni buni, totusi, sa apelati la...oroare!...caini ca sa va credeti chic? In ce hal s-a deteriorat lumea! Unde am ajuns impinsi de criza!



Semnat:
Garfield, designer in devenire

2 comments:

Anonymous said...

ok,inainte de a judeca,poate ar fi mai bine sa intrebi.in primul rand pe Maya nu o folosesc pt a fi chic.o iubesc fff mult,daca te referi la faptul ca e in geanta,nu ma plimb niciodata cu ea in geanta,dar daca merg undeva cu masina,nu o pot tine in brate,asa ca trebuie sa o tin in geanta unde e legata,altfel mi s-ar urca in cap.cat despre poza a fost intamplarea sa fie cu mine,nu a fost o poza speciala ca sa o pun pe egirl.

Dana said...

Lol :) Stai linistita, era in gluma doar. Din punctul de vedere al lui Garfield. Iar Garfield e un motan antipatic cu oricine, care judeca orice :) In special daca avem de-a face cu caini, nascuti pentru a fi sclavii pisicilor, dupa cum incearca zi de zi sa ne convinga :))

PS: Si eu aveam o gentuta similara pentru Yuki cand era mic. Din pacate acum e prea mare ca sa il transport asa. Garfie insa a considerat mereu ca e sub demnitatea lui sa fie transportat asa. De fapt e sub deminitatea lui sa iasa din casa. Si ma uraste cu patima zile intregi dupa ce il scot...

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin