Friday, August 15, 2008

Plimbare la Bradetu...

V-am povestit ca vinerea trecuta am fost la Marriot, dar pentru ca mami a fost ocupata nu v-am mai povestit ce am facut apoi. Ei bine, sambata dimineata, dupa ce am mai admirat o data privelistea din camera de hotel, am plecat inspre Bradetu.

Pe drumurile de tara pe care le-am intalnit acolo, toti 3 ne-am impartit responsabilitatile ca in orice familie. Mama poza, tata conducea, si mie mi-a ramas partea cea mai importanta: supravegheam ce se intampla afara.


Ma vedeti si pe mine in spatele lui mami? Sa stiti ca nu e usor sa stai in doua labe, cand tati goneste ca nebunul pe drumuri de tara cu multe curbe!


Pe tot drumul am facut mai multe popasuri, unde eu am fugit, am alergat si am mirosit. Si ce e mai important, am marcat tot ce am putut!


Sa sar, sa nu sar... Astea sunt dilemele unui catelush!



Tati, de ce o deranjezi pe mama? Nu vezi, imi e sete, si tocmai imi punea apa!


De azi de dimineata deja nu mai am rabdare, si deja de abia astept sa vad unde mai mergem si in weekendul asta. Tare imi plac plimbarile din timpul verii. Ce nu inteleg eu e de ce 5 zile pe saptamana parintii mei se incapataneaza sa stea acasa, cand am putea sa ne plimbam mereu, mereu.

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin