Wednesday, April 30, 2008

Cum ati petrecut de Paste?

Ati petrecut bine de Paste?

Eu am avut un weekend plin, cu o gramada de aventuri si de locuri noi vizitate. Garfield (pentru ca e un uracios si m-a muscat aseara de codita) a ramas acasa singur o noapte, si s-a laudat ca a dormit neintors. De fapt si mama i-a reprosat ca a umplut patul de par, si apoi pe mine m-a laudat ca sunt catelus cuminte.



Dar am uitat ce vroiam sa va spun. In prima zi (sambata) am fost la ceva numit golf. Va mai amintiti ca nu puteam pricepe cum joaca oamenii tenis? Ei, la golf e si mai rau, oamenii lovesc intentionat mingiutele alea micute si apetisante, bietele de ele, cu o crosa mare si infricosatoare de metal, astfel incat sa se duca foarte departe. M-am uitat cu groaza la cineva care a aruncat la sute de metri de el vreo 10 mingi la rand. Cum isi lua una zborul, imi venea sa alerg dupa ea sa o recuperez, dar mama si tata ma tineau aproape de ei(dupa ce m-au recuperat de cateva ori din mijlocul terenului de golf, am tot plans din cauza asta, cred ca nu isi daduseara seama cat de util as fi putut fi omului respectiv, si nu reuseau sa ma inteleaga).



Am facut si o cunostiinta noua, un catelush mic ca si mine, de care mi-a fost un pic frica la inceput, dar apoi mi-am dat seama ca vrea sa se joace si l-am lasat sa ma plimbe cu lesa. Mama mi-a spus ca era cat pe aci sa ma fac cu un nou fratior (pe langa Garfield) pentru ca pe catelusul de la golf nu il pieptana si nu il spala si nu il hraneste nimeni si nu are nicio mami care sa il tina in brate. Inca nu imi dau seama daca mi-ar fi placut sau nu, cert e ca atunci cand se decisesera sa il ia si sa mergem acasa, catelusul disparuse din zona (probabil sa fure...a! sa salveze niste mingi de golf).



Duminica eram taaare obosit, si as fi dormit pana seara, dar mami si tati m-au luat pe sus, m-au urcat in masina, si cand m-am trezit eram undeva cocotat in varful unui baraj, de unde am vazut un alt castron imens de apa, cred insa mai mic decat cel din Tineretului (e o moda deja, mami, trebuie sa avem si noi un castron mare-mare de apa asa ca la baraj).







Dupa ce am mirosit vantul, si dupa ce am cerut sa vad mai bine castronul de apa, iar mami m-a ridicat sa vad peste balustrada, eram epuizat. Noroc ca am decis sa mergem la o cafenea, unde am stat in capul mesei ca un catelus care se respecta....



Voi ce ati facut de Pasti?

No comments:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin