Thursday, September 13, 2007

Am soseta mea / Si fac ce vreau cu ea...

Da, recunosc! Fur sosete. Cu o placere uriasa chiar, si nu am pic de remuscari. Le fur din cosul de rufe murdare, le fur din sertarul lor, chiar ma ridic in 2 labe si le fur de pe sarma unde sunt puse la uscat. Totusi incerc sa le evit pe cele inca ude.



Si apoi ma plimb mandru cu prada in bot prin toata casa. O data am incercat sa ii fac cadou lui Garfield o soseta, ca imi e drag si e fratiorul meu. A fost profund indignat! Si mama este indignata cand zareste cate una pe care o mai uit in mijlocul sufrageriei. Tare mult seamana ei doi. Tata in schimb e mai intelegator. Si din cand in cand uita sa puna sosetele murdare in cosul de rufe la care nu ajung. De fapt asa ii zice lui mama, ca a uitat de ele, dar eu stiu ca mi le lasa mie, ca sunt catelush simpatic si dragut. Si amuzant.





Acum cateva zile mama imi prezinta noua mea jucarie. O soseta in miniatura. Ca de bebelus. Draguta. Rosie. Gustoasa as putea zice. Mi-a pus chiar si o mingiuta in ea, ca sa fie mai tentanta. Cica in felul asta, daca am si eu soseta mea, nu o sa mai fur altele. E naiva uneori mama mea!

4 comments:

Corina said...

Buna! De curand m-am hotarat sa-mi iau si eu un bichon, dar nu stiam pe nimeni care sa aiba. Tot cautand pe net, am ajuns si pe blogul tau. Foooarte tare! Am vazut ca tu ai unul maltez. Vroiam sa te intreb daca il ai de cand era mic si daca da, daca a fost greu sa-l inveti sa faca pipi afara?:) Am auzit ca asta ar fi cel mai greu cu cainii de rasa mica. A, si cum faci sa nu-i apara petele alea rosii in jurul ochilor?

Dana said...

Pe Yuki il am de mic, de la aproximativ 3 luni.
Pisu face atat afara, cat si in casa, pe scutec special. Cand l-am luat nu avea inca toate vaccinele facute, si apoi o raceala a complicat totul, si pana pe la 5 luni nu am avut voie sa il scot din casa. Asa ca scutecele speciale de caini au fost o necesitate. In momentul in care am inceput sa il scot afara a inceput si el in mod firesc sa faca pisu si afara. Acum alternam scosul afara cu folosirea scutecelor, nu l-am constrans niciodata sa se tina pana vin eu acasa, asa ca este obisnuit cu litiera lui speciala care are montat in ea un scutec. Dar nu cred sa fi fost probleme si daca decideam sa faca pisu doar cand il scot afara, sunt micuti dar tare destepti :) si mai ales dornici sa iti faca pe plac!!

Cu petele rosii la ochi intr-adevar este o problema la rasa asta. Ca sa tii in frau problema->solutie speciala de curatat la ochi, folosita zilnic. Sau ser fiziologic merge in lipsa. Din cand in cand o solutie speciala de indepartat petele.

Principala problema de care trebuie insa sa ai grija este insa blana, care trebuie pieptanata ZILNIC daca vrei sa nu ai un caine-nod. :)

Bafta la gasirea unui bichon :) Sigur nu vei regreta!

Corina said...

Mersi mult de ajutor! Mi-am luat ana la urma unul maltez. Vroiam unul bolognez, dar cand m-au dus la canisa nu aveau decat maltezi. Si catelusha asta s-a lipit atat de tare de mine si m-a lins atat de mult cand am luat-o in brate incat nu i-am rezistat. Am botezat-o Zuri si acum ne chinuim sa invatam sa facem pe scutecel:(. Mersi mult inca o data

laura said...

Buna, de unde ai cumparat solutia pentru ochi de la Gimpet?

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin